Logotype of the company Panasonic

heating & cooling solutions

Panasonic Luft-vatten värmepumpar

Panasonics sortiment av luft-vatten värmepumpar

I Panasonics sortiment ingår flera olika modeller som passar bra till olika typer av bostäder. Nedan finner du hela Panasonics sortiment av luft värmepumpar med en snabb sammanfattning om varje produkt. Kontakta oss på Roslagens Värme & Fastighetsteknik så hjälper vi dig att välja ut rätt pump för ditt hem.

Vi är PRO Partners certifierade

Logotype of the company Panasonic
Image of an Panasonic heating air pump

AQUAREA ALL‑IN‑ONE T-CAP H‑GENERATIONEN SPLIT ENFAS / TREFAS. KYL- OCH VÄRMEDRIFT

Aquarea T-CAP fungerar i extrema utomhusvillkor ner till -28 °C med garanterad värmeeffekt utan tillskottsvärme ner till -20 °C. H-generationens T-CAP är redo att arbeta i extrema utomhusvillkor och kan producera vatten upp till 60 °C, och den har utvidgade möjligheter för eftermonteringstillämpningar. All in One Aquarea är den mest snabbinstallerade modellen på marknaden. Underhållet är mycket enkelt tack vare den underhållsfria inox-tanken.

Läs mer om AQUAREA ALL‑IN‑ONE T-CAP H‑GENERATIONEN SPLIT ENFAS / TREFAS.

Kontakta oss för offert förslag

Image of an Panasonic heating air pump

AQUAREA T-CAP H-GENERATIONEN SPLIT TREFAS. KYL- OCH VÄRMEDRIFT - SXC

Aquarea T-CAP kan arbeta i extrema utomhusvillkor ner till -28°C med garanterad värmeeffekt utan tillskottsvärme ner till 20°C.
Generation H T-CAP är redo att arbeta i extrema utomhusvillkor och kan producera vatten upp till 60 °C, och den har utvidgade möjligheter för eftermonteringstillämpningar. Generation H är den snabbaste att installera och enklaste att underhålla.

Läs mer om AQUAREA T-CAP H-GENERATIONEN SPLIT TREFAS. KYL- OCH VÄRMEDRIFT – SXC

Kontakta oss för offert förslag